Kuben Management har den 26. februar 2020 overtaget ejerskabet af Holteprojekt Bygherrerådgivning, der primært har almene og offentlige bygherrer samt private investorer i kundekredsen.

Kuben Management overtager den. 26. februar 2020 ejerskabet af bygherrerådgivningsvirksomheden Holteprojekt. Holteprojekt er lokaliseret i Lyngby nord for København, og kunderne er almene, offentlige og private bygherrer. Holteprojekt bistår bl.a. med rådgivning i forbindelse med by- og arealudvikling, samt ejendomsinvesteringer for pensionsselskaber og andre investorer.

- Holteprojekt har en stærk markedsposition med mange faste kunder og en god pipeline. De har søgt adgang til en større og bredere kompetencebase, og det kan vi give dem, siger administrerende direktør i Kuben Management, Ulf Christensen i en pressemeddelelse.

- Med købet af Holteprojekt får vi tilført helt særlige kompetencer inden for by- og arealudvikling, og Holteprojekt får ved konsolideringen tilført kompetencer fra vores organisation, som de i dag henter udefra. Dermed står vi sammen stærkere på et marked, hvor en tidlig involvering i byggerierne og gode relationer til bygherrer og investorer er alfa og omega for at komme sikkert i mål med projekterne. De kompetencer, Holteprojekt bibringer Kuben Management, ligger rigtig godt i tråd med vores strategi, uddyber han.

Ydelsesbeskrivelser til teknisk rådgivning indenfor byggeri. Kurset afholdes d. 27. august 2020.

Ole Pedersen, som er administrerende direktør hos Holteprojekt er ikke i tvivl om, at sammenlægningen af de 2 virksomheder giver rigtig god mening.

- Vi har samme fokusområder og forståelse for, hvordan vi løser opgaverne, og der er mange ligheder i vores tilgang til kunder, marked og virksomhedskultur, siger han.

Det er ikke første gang, at Kuben Management køber virksomheder, der bidrager til at styrke virksomhedernes markedsposition og kompetencer inden for det byggede miljø: Købet af Holteprojekt er det 4. opkøb på 4 år.

Tidligere styrkede Kuben Management sin bæredygtighedsprofil med købet af virksomheden Cenergia, og for et par år siden blev BYR GRUPPEN en del af Kuben Management, hvilket betød et endnu større fokus på bygherrerådgivning og arealudvikling for private ejendomsinvestorer og pensionsselskaber. M

ed opkøbet af analysevirksomheden Exometric i 2017 blev ydelsespaletten udvidet med blandt andet specifikke bosætningsanalyser, som Kuben Management og kunder altid lægger til grund for vurdering af en evt. grund- eller ejendomsinvestering. Tiden er nu inde til også at styrke tilgangen overfor almene boligorganisationer, offentlige og private kunder med integrationen af Holteprojekt.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Ungdomsboliger på et modent marked

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Stormflodssikring af by- og landområder

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning