I Roskilde planlægger man at opføre en ny idrætspark i Rådmandshaven med byggestart i juli 2019. Hør mere på konferencen "Roskilde: De store projekter" den 13. december 2018.

I Roskilde planlægger man at opføre en ny idrætspark i Rådmandshaven med en opvisningsbane, 4 tribuner med plads til 10.000 tilskuere, nye omklædningsrum, et ungdoms-hostel til sportstalenter, et hotel og ungdomsboliger med minimum 140 boliger samt erhvervslokaler i tribunebygningerne.

Projektet er tænkt som en del af et større kompleks, der kan fungere sammen med naboerne på Gimle, det nye Kildegården samt Roskildehallerne. Kommunen stiller grunden til rådighed, mens byggeriet betales af private investorer, der så til gengæld får deres penge hjem fra de mange erhvervslejemål, som bliver en del af de store tribuner og andre bygninger i anlægget.

Hvad er status på projektet og hvad kommer den nye idrætspark til at betyde for Roskilde? 

Hør mere på konferencen Roskilde: De store projekter den 13. december 2018, hvor Kristoffer Okholm-Naut, afsnitsleder i Kultur og Idræt i Roskilde Kommune, er blandt oplægsholderne. Hele programmet for konferencen kan læses her.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i København frem til 2030

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Stormflodssikring af by- og landområder

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS