Med over 4.000 indsatte i fængsler og arresthuse over hele landet er kriminalforsorgen en af statens største ejendomsbesiddere.

Ud over byggerier i milliardklassen, som de nye topsikrede fængsler i Storstrøm og Nuuk og det kommende områdearresthus på Sjælland, indebærer det en lang række løbende vedligeholdelses- og forbedringsarbejder, som kræver stor bygningsmæssig og fængselsfaglig ekspertise.

- Fængsler og bygninger hænger uløseligt sammen, og det er et område, hvor vi arbejder med store millionbudgetter, vigtige tidsfrister og rigtig mange faglig og sikkerhedsmæssige krav. Nu samler vi styringen af alle de mange aktiviteter ét sted og tager dermed et vigtigt skridt i den generelle fornyelse og professionalisering af vores administration, siger kriminalforsorgens direktør Thorkild Fogde.

NB! Kontorudvikling: Kontorer i det digitaliserede arbejdsmarked. Konferencen afholdes d. 18. juni 2019.

Bo Kobber Petersen, som i efteråret tiltrådte jobbet som koncernejendomschef i kriminalforsorgen, har en fortid som juridisk chef i Bygningsstyrelsen, og skal lede de mange opgaver, som nu sammenlægges i en samlet koncernejendomsenhed.

- Kriminalforsorgens bygninger spænder bredt og omfatter meget mere end ringmure og fængselsceller. I bygningsmassen indgår således både landbrugsbygninger, metalværksteder, skolestuer, tilsynskontorer og kirkebygninger. Kriminalforsorgen har både helt nye bygninger og bygninger med mange hundrede år på bagen. De strækker sig fra Haderslev i syd til Ilulissat langt mod nord, så det er en meget bred og spændende opgave, siger Bo Kobber Pedersen.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligudvikling i København frem til 2030

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den nye Planlov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS