I samarbejde med Gröning Arkitekter og Midtconsult skal KPC opføre ialt 21.412 kvm boliger i kanalbyen i Københavns Sydhavn.

KPC skal opføre boligerne i Bygning S og Karré N, der indgår som en en del af Bebyggelsen "Ved Stigbordene", der samlet omfatter 550 lejligheder fordelt på 55.620 kvm byggeri. Projektet omfatter i sin helhed 4 karréer samt 2 længebebyggelser.

NB! 2016-Bygningsreglementet - de nye krav. Seminaret afholdes d. 15. marts 2016.

- Facaderne på Bygning S og Karré N er opdelt i mindre "Huse". Hovedkonstruktionen er dog ens for karreen med bærende tværskillevægge. For at sikre variationen i facaden, er der arbejdet med forskellige facadeinddelinger, materialer og farvesætning. De enkelte huse er tilstræbt udformet med samme identitet på gade og gårdfacader. Fællesareal er udlagt med legeplads og en stor trappe med opholdsmuligheder, der går ned til vandet. Stiforløb binder bygningen sammen med området, hvor broer og små stibroer er en del af det offentlige stiforløb, der giver gode gåture i kanalbyen, skriver KPC på selskabets hjemmeside.
 
Byggeriet af både den 6.200 kvm store Bygning S og den 15.200 kvm store Karré N sættes i gang i løbet af 2016, og begge projekter ventes klar til indflytning i 2018.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ny udbudslov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Fremtidens betonbyggeri

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS