Aberdeen Standard Investments har overtaget det 23.000 kvm store La Tour-projekt på Randersvej. KPC skal bygge tårnet, mens Arkitema sætter stregerne.

Efter 4 års forhandlinger har Aberdeen fonden AEROF ifølge Dagens Byggeri overtaget La Tour-projektet på Randersvej, som ejer af Hotel la Tour, Jens Richard Pedersen, har arbejdet med i mere end et årti i samarbejde med blandt andet 3XN.

KPC skal i totalentreprise stå for byggeriet af det 94 meter høje boligtårn på hotelgrunden, mens Arkitema Architects skal tegne projektet.

Aarhus: de største projekter. Konferencen afholdes d. 26. november 2020.

- Det var et tæt felt af entreprenører, som var med i den afsluttende fase, og der var ingen tvivl om, at vi ville vælge en af vores nuværende samarbejdspartnere. Vi har haft et godt og positivt samarbejde med KPC om opførelsen af Papirtårnet i Silkeborg, og samtidig var det muligt at flytte det samme team af byggefolk videre til dette nye spændende projekt i Aarhus, siger Fund Manager Michael Schumann fra Aberdeen Standard Investments, ifølge Dagens Byggeri.

I 2023 ventes de første beobere at kunne flytte ind i det 28 etager høje byggeri, hvor jordbundsforholdene har givet udfordringer.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.