Tæppehandler anslår, at det vil koste 50 millioner kr. at bygge 50 luksusboliger i en kopi af sin egen strandvejsvilla.

Ifølge JyskeVestkysten står tidligere tæppehandler Sten H. Bengtsen og hans hustru Dorit Bjerre Bengtsen bag et projektet "Postparken" med 24 lejligheder på mellem 100 og 140 kvm på hjørnet af Tarphagevej, Gudenåvej og Ådalsparken i Sædding.

Projektet er ifølge avisen inspireret af parrets egen palæ-lignende villa på Sædding Strandvej. Plan & Miljøudvalget i Esbjerg skal i dag, den 4. august 2020, tage stilling til, om at lokalplanforslag for projektet skal sendes i høring.

VEJLEs store projekter - byggeri for 30 milliarder. Konferencen afholdes den 5. november 2020.

"Tankerne med byggeriet er indramme et halvlukket gårdrum med bygninger, så der kan skabes gode og attraktive opholdsarealer, hvor områdets beboere kan mødes. Gårdrummet vil mod Tarphagevej, kunne afgrænses af en hovedbygning i op til 4 etager", fremgår det af lokalplanforslaget.

"Hovedbygningen vil kunne sammen med to fløjbygninger i 2 etager udgøres hovedstrukturen i bebyggelsen. Ud mod Ådalsparken, vil bebyggelsen kunne afgrænses af et plankeværk eller en hæk, sammen med en bygning i 1 etage. Bebyggelsen vil herved danne et lukket gårdrum, der er orienteret mod aftensolen og samtidig afskærmet for støj både fra vejene og erhvervsområdet", fremgår videre.

Lokalplanen for den 5.000 kvm store grund vil give mulighed for at anvende ejendommen til etageboliger og erhverv med en bebyggelsesprocent op til 70.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ny udbudslov KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i Jylland

Ungdomsboliger på et modent marked

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligudvikling i København frem til 2030