Kontorhoteller er de seneste år blomstret op, og det har især iværksættere og mindre virksomheder nydt godt af. Men kontorfællesskaber gavner faktisk også modne og etablerede virksomheder.

Ib Laugesen, direktør i det 20 år gamle ingeniørhus, i2r, har siden september boet til leje i det 2.850 kvm store kontorhotel Tower 77 i Søborg. Og det har tiltrukket nye kunder og samarbejdspartnere. Central beliggenhed og et nytænkende kontormiljø er med til at inspirere virksomhedernes kunder og samarbejdspartnere. Det skaber grobund for nye forretningsideer.

- Det har været en rigtig god beslutning at rykke ind i Tower 77. Der er gode parkeringsmuligheder, det er centralt beliggende og det er tæt på andre industrivirksomheder. Det øger muligheden for at tiltrække nye samarbejdspartnere og samtidig kan vi nemt have kunder og leverandører på besøg, siger Ib Laugesen.

Kontorfællesskaber anses ofte for værende optimale for startups og iværksættere. Veletablerede virksomheder bør dog i også i højere grad have kontorhoteller i tankerne som fremtidig arbejdsplads.

- Tower 77 er kendetegnet ved, at de andre lejere også er etablerede virksomheder. Vi har f.eks. eksisteret i 20 år, men alligevel nyder vi rigtig godt af at kunne sparre og skabe relationer med andre, der også ved, hvordan man driver forretning. Kontorhoteller er bestemt ikke kun for nyopstartede virksomheder, der skal have sin første kontorstol, siger Ib Laugesen.

Ny Byggeplan for KØBENHAVN frem til 2031. Konferencen afholdes d. 28. januar 2020.

- Vi har lejet 4 kontorlokaler hos Tower 77 og det skaber en god dynamik at være en blandet skare af vores egne medarbejdere og folk fra andre brancher. Der er stadig plads til en eller flere virksomheder af vores størrelse, siger han.

Manden bag Tower 77 er iværksætter, Erik Mortensen, der tidligere har formået at skabe nyt forretningsliv i forstæder ved at åbne kontorhoteller.

- Det gavner erhvervslivet i udkanten af de store byer, når der kommer flere forretninger til. I de 15 år jeg har drevet kontorhoteller, har jeg iagttaget, hvordan de skaber vækst og øgede relationer i forstæder, siger Erik Mortensen.

Med sin placering i Gladsaxe Kommune, er Tower 77 også godt placeret for virksomheder, der har aktiviteter i hele hovedstaden.

- Søborg er geografisk godt placeret. Det er tæt på København og med den nye letbane på vej, er det nemt at komme til. Det gør det let at rekruttere medarbejdere og tiltrække nye kunder, siger Ib Laugesen.

Fakta om Tower 77


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligudvikling i Jylland

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i København frem til 2030

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.