En 2.765 kvm stor kontorejendom i Slagelse, der blev udbudt til en pris på godt 38 millioner kr., er blevet solgt for noget nær udbudsprisen.

Ifølge SN.dk har et lokalt selskab købt ejendommen Ndr. Ringgade 70A af Deloittefonden. Det oplyser erhvervsmægler Erling Jensen fra Nybolig Erhverv Jørgen Klode. Der er tale om et selskab ejet af 2 personer, der ikke ønsker at stå frem med navn.

- Men jeg synes, det er imponerende, at vi har lokale investorer, der kan være med, for der er jo tale om en ret dyr ejendom, fortæller Erling Jensen til SN.dk.

NB! Næstved: De store projekter. Konferencen afholdes d. 14. maj 2019.

Ejendommen blev udbudt til salg midt i oktober 2018 for 38 millioner kr. Få dage efter den kom på markedet, var der flere seriøse og mulige købere fra både lokalområdet og fra andre dele af landet, oplyser Erling Jensen til SN.dk og fortæller, at den blev solgt til en pris tæt på udbudsprisen.

Han mener, at der er mange købedygtige investorer i markedet, og nogle af disse fra hovedstadsområdet kigger længere ud på Sjælland, hvilket giver stor efterspørgsel på investeringsejendomme i hele regionen.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ny udbudslov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Logistik og industri - fart på nye muligheder