Etape 3 på DNV Gødstrup i Herning indeholder udbygning af somatikken for 355 millioner kr. og opførelse af en serviceby med apotek, sterilcentral, køkken, linned- og affaldshåndtering, varemodtagelse og teknikhus for 93 millioner kr. Økonomien holder, lyder det fra rådgiveren.

Økonomien på 500 millioner kr., tidsplanen og det arkitektoniske ambitionsniveau holder til fulde på byggeriet af etape 3 af supersygehuset DNV Gødstrup og serviceby. Det er meldingen fra totalrådgiver Mangor & Nagel og projektteamet TR3, som har styret projektet frem til licitation.

- Vi kan mærke, at rådgiverteamet har trukket på tidligere erfaringer fra sygehusbyggerier. Det har givet tryghed i processen, siger projektchef Michael Hyllegaard fra Region Midtjylland.

Han mener, at det er en afgørende faktor, at samarbejdet mellem regionens projektsekretariat, brugerne og rådgiverteamet har fungeret så godt. Det har resulteret i et projekt på et arkitektonisk, funktionelt og teknisk højt niveau, som nu har været i licitation. Resultatet viser, at anlægsbudgettet holder.

NB! Jylland: Rådgivers honorering og erstatningsansvar. KURSUS. Seminaret afholdes d. 29. august 2017.

- Økonomien har været kvalificeret på bygningsdelsniveau i alle projektets faser, og teamet har helt bevidst valgt at inddrage erfaringspriser fra 2 af de senest udbudte sygehusprojekter, så vi havde et gennemprøvet grundlag og aktuelle markedspriser, siger Bente Andersen, administrerende direktør, Mangor & Nagel.

Ved at vælge kendte, velafprøvede løsninger og bruge de erfaringer, som rådgiverteamet TR3 har fra tidligere projekter, fik bygherre sikkerhed for, at opgaven blev løst i rette balance mellem tid, kvalitet og ikke mindst økonomi. Det samlede byggeri står klar til ibrugtagning i november 2019.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligudvikling i København frem til 2030

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligudvikling i Jylland

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter