Home Århus City skal stå for salget af de første 148 lejligheder i det 15.500 kvm store byggeri Kanalhusene. Lejlighederne vil stå klar til indflytning i efteråret 2016, og Home forventer, at de bliver revet væk.

De første 148 lejligheder med 2-5 værelser og en gennemsnitlig kvam-pris på 30.870 kr. står klar til indflytning om 1 år og udbydes nu til salg. Det skriver JP Aarhus.

- Jeg forventer, at de bliver revet væk. Den beliggenhed, som Kanalhusene har, er spektakulær, og med varierende priser henvender lejlighederne sig til både forældrekøbere, førstegangskøbere og børnefamilier. Det er ikke kun ”det grå guld”, vi sigter mod, siger Carsten Andersen, salgschef i Home Århus City, til avisen.

NB! Ny Infrastruktur for 9 milliarder i Aarhus. Konferencen afholdes d. 24. september 2015.

Et team bestående af Dansk Boligbyg som totalentrepenør, Niras som rådgiver samt de 2 tegnestuer Luplau & Poulsen og Adept står for byggeriet af Kanalhusene. Samme team står bag opførelsen af Havnehusene, der har Brabrand Boligforening som bygherre, og som Kanalhusene opføres i forlængelse af.

Lejlighederne i Kanalhusene spænder prismæssigt fra 1,9 millioner kr. til 5 millioner kr. I stueplan etableres efter planen en café, som skal bidrage til at skabe liv i området, hvor de første beboere allerede er flyttet ind i Havnehusene.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i Jylland