Borgerrepræsentationen i Københavns Kommune har ansat Søren Wille som ny administrerende direktør i Teknik- og Miljøforvaltningen.

Borgerrepræsentationen i Københavns Kommune har ansat den 46-årige Søren Wille som ny administrerende direktør i Teknik- og Miljøforvaltningen. Søren Wille kommer fra en stilling som afdelingschef i Transport-, Bygnings- og Boligministeriet og har tidligere arbejdet i Finansministeriet.

Teknik og Miljøforvaltningen kan dermed se frem til en topchef med stor indsigt i forvaltningens ressort og med solid erfaring fra centraladministrationen og den politiske verden.

Stedfortrædende borgmester, Karina Vestergaard Madsen, glæder sig på både forvaltningens og kommunens vegne.

NB! De nye finansieringsløsninger for ejendom. Kurset afholdes d. 6. juni 2019.

- Teknik- og Miljøforvaltningen har en række dygtige og dedikerede medarbejdere, der hver eneste dag knokler for at holde byen ren, skabe verdens bedste cykelby, den første CO2-neutrale hovedstad og løfte vores udsatte byområder. Men den seneste tid har også vist, at der er områder med potentiale for forbedringer, ligesom der er brug for en justering af organisationen. Jeg er sikker på, at Søren Wille er den helt rette til at understøtte det i forvejen gode arbejde og sikre en fortsat positiv udvikling af forvaltningen, og jeg ser frem til samarbejdet, siger hun.

Søren Wille glæder sig til de nye udfordringer i Københavns Kommune.

- København er en af de bedste byer i verden at bo, leve og arbejde i og en del af den ære tilfalder Teknik- og Miljøforvaltningen. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at byen fastholder sin stærke position. Det gør vi, ved at være en ordentlig og effektiv forvaltning, som både evner at tænke nyt, levere sikker drift og professionel politisk betjening. Jeg glæder mig til at blive en del af holdet, som skal drive udviklingen i København, siger den kommende administrerende direktør i Teknik og Miljøforvaltningen.

Søren Wille tiltræder den 1. august og afløser Michel Schilling, som siden april i år har været konstitueret i stillingen.

Søren Wille
Søren Wille er født i 1973 og uddannet cand.scient.pol. i 1999 fra Københavns Universitet.

Søren Willes CV

2007- :        
Afdelingschef i Transport-, Bygnings- og Boligministeriet

2005-2007:
Kontorchef, Bro- og Havnekontoret,Transport- og Energiministeriet

2002-2005:  
Ministersekretær, Finansministeriets departement

1999-2002:
Fuldmægtig og siden specialkonsulent,Finansministeriets departement


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Stormflodssikring af by- og landområder

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Ny udbudslov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS