Frisører bliver skiftet ud med erhvervsfolk på Københavns gamle frisørskole, der bliver til i alt 10.390 kvm nye erhvervslejemål. Jönsson står for totalrenoveringen, der består af 3 etagers erhvervsbyggeri med parkeringskælder.

Jönsson har fået godt fat i markedet for erhvervsbyggeri i København. En totalrenovering på Glentevej 61-67 i København NV er et godt eksempel.

Den kendte bygning på Glentevej er en tidligere industribygning, der oprindelig er opført af Bøje Nielsen, men den er mest kendt som den tidligere Frisørskole i København.

Udviklingsejendomme: renovering, optimering og værdiskabelse. Konferencen afholdes den 4. oktober 2022.

I begyndelsen af 2019 blev ejendommen opkøbt af Vision Ejendomme, og nu står den over for en større totalrenovering på 10.390 kvm til kontordomicil i industriel stil.

Den nye bygning vil med sine 2.000 kvm store etageplaner have plads til både fællesarealer, cellekontorer, åbne kontorer, mødelokaler, køkken og kantine med plads til 350 spisende.

I forbindelse med byggeriet udskæres der flere større felter i eksisterende dæk samt udskæringer i den eksisterende tagkonstruktion.

Fredede huse: konkrete arbejdsopgaver. Konferencen afholdes den 1. juni 2022.

På bygningens bagside er der gårdhave på 800 kvm. Der indrettes gårdareal og i eksisterende parkeringskælder etableres 54 parkeringspladser, ligesom 6 parkeringspladser etableres i terræn. Der skal endvidere etableres et særskilt overdækket skur for affald, samt cykelparkering med og uden overdækning.

- Vi glæder os over totalentreprisen på dette top-attraktive kontormiljø med plads til 800 arbejdspladser. Der sker i øjeblikket rigtigt mange ombygninger af ældre industribygninger, der bliver til erhvervsbyggeri i København. Vi har tilbage i 2018 udvidet vores projektorganisation til netop denne type opgaver og forventer at se flere lignende erhvervsprojekter i ordrebogen fremover, siger Thomas Normann, administrerende direktør i Jönsson.

Fredede og bevaringsværdige bygninger. Konferencen afholdes den 17. november 2022.

Bygningens energibesparende tiltag relaterer til såvel vandforbrug, elforbrug og belysning, opvarmning/varmetab, køling samt ventilation af ejendommen, opvarmning af brugsvand og CTS- styring.

Indeklimaet vil understøttes af ventilationssystemer, solafskærmning samt fokus på lydforhold.


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ny udbudslov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aalborgs massive udviklingsprojekter