Københavns nye bydel 2150 Nordhavn, har mere eller mindre siden sin ankomst placeret sig øverst på rekord-skamlerne med udbudspriser og million-salg i den rigtig, rigtig høje ende. Men med salget af en knap 340 kvm stor lejlighed i Københavns inderste indre, må den havudsigts-lejlighed, der tidligere på året blev solgt for 20,3 millioner kr. i Nordhavn, vige sin 1. plads.

En lejlighed i København K er årets hidtil dyreste lejlighedshandel. Det skriver Boliga.

Med 21,5 millioner kr. har de nye ejere dog også givet en pris for ejendommen, der er noget højere, end hvad ejerlejlighederne i København K ellers bliver handlet for. Tal fra Boliga viser, at lejlighedskøberne i Københavns indre i år i gennemsnit har betalt 45.550 kr. per kvm.

Lejligheden ligger i den kendte hovedstadsgade Bredgade i Frederiksstaden og har udsigt til Sankt Annæ Plads og Københavns Havn ved Skuespilhuset i det fjerne. Området huser Marmorkirken, Designmuseum Danmark og Amalienborg. Den billigste lejlighed i området omfatter 100 kvm og koster 6 millioner kr.

NB! Finansiering af ejendom. Afholdes d. 5.-6. december 2017.

Bredgade-lejligheden overtager pladsen som 2017's hidtil dyreste lejlighedssalg med godt og vel 1,2 millioner kr. ned til Nordhavn-lejligheden, der hidtil har været årets dyreste handel.

Dette salg blev officielt, da skødet til den over 260 kvadratmeter store 15.sals-lejlighed blev tinglyst i august i år.

Nordhavn kan dog genvinde sin plads, hvis det lykkes mæglerne at få solgt Danmarks dyreste lejlighed; en næsten 400 kvm stor lejlighed på 13. og 14. etage med udsigt over Nordhavns havnebassiner. På prisskiltet står der 32 millioner kr.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Fremtidens betonbyggeri

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Den nye Planlov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ungdomsboliger på et modent marked

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS