Kuldsejlet madmarked på Vesterbro lægger adresse til spirende hollandsk kædes 3. hotel, som samtidig er det første uden for hjemlandet. Yderligere 10 hoteller i kæden skal åbne i de kommende 5 år.

Den hollandske hotelkæde CityHub etablerede sit første hotel i Amsterdam for 4 år siden som en blanding af et hotel og et hostel af Pieter van Tilburg og Sem Schuurkes.

CityHub har erstattet det traditionelle hotelværelse med slanke "hub'er". Hver hub er udstyret med en dobbeltseng, wifi, og musik-streaming-tjenester, som gæsterne kan tilpasse. Med brug af et personligt armbånd kan gæsterne tjekke sig selv ind og servere for sig selv i baren. Såkaldte "CityHosts" står til rådighed døgnet rundt for at sikre, at hotellets gæster får mest muligt ud af faciliteterne, ligesom de hjælper gæsterne med at navigere i byen.

Efter succes med det første hotel i Amsterdam åbnede CityHub sit andet hotel i Rotterdam i 2018. Over de kommende 5 år vil kæden åbne flere hoteller rundt omkring i Europa. København bliver det hollandske brands første destination uden for Holland, hvilket ikke er tilfældigt.

- CityHub Copenhagen er vores første milepæl mod international udvikling. Som en by, der er kendt for sit banebrydende design og fremragende gæstfrihed, passer København perfekt til "brandet", siger Pieter van Tilburg.

NB! Co-working: Kontorhoteller og kontorfællesskaber. Konferencen afholdes d. 4. december 2019.

- Vi planlægger at åbne yderligere 10 CityHubs over Europas vigtigste gateway-byer inden for de næste 5 år. Vi ser frem til snart at annoncere vores næste placeringer, uddyber han.

CityHub Copenhagen er designet af det danske studie Spacon & X og tilbyder 215 hub'er, hvilket gør det til CityHub's største hotel indtil videre.

25-årig lejekontrakt med NREP

Hotellet placeres på Vesterbro i en ejendom, der tidligere husede det kuldsejlede Westmarket, efter 1,5 år måtte give op på grund af for få kunder. CityHub har underskrevet en 25-årig lejekontrakt med NREP, som ejer ejendommen.

- Som CityHub kan vi gerne udfordre vanetænkning. Når NREP investerer, ejer eller driver fast ejendom, gør vi det altid med et stærkt fokus på slutkunden. Med CityHub samarbejder vi med et ungt, banebrydende brand, der i øjeblikket er et af de mest innovative hotelkoncepter i Europa. For København og de mange tusinder, der besøger byen, vil CityHub bidrage med et langt mere moderne alternativ til klassisk indkvartering, siger NREPs Toke Clausen, investeringschef i Danmark.

- Placeringen midt i "hipster-Vesterbro" giver stor værdi for både de unge rejsende og for en moderne hoteloplevelse som CityHub. Den nye metroforlængelse har netop åbnet 2 stationer i nærheden, og med få minutters gang kommer du ind i nogle af de mest spændende kvarterer i København som det trendy Kødbyen, Frederiksberg og Rådhuspladsen, siger Toke Clausen.

NREP købte i slutningen af 2018 selskabet WestMarket A/S, som ejer ejendommen på Vesterbrogade 97B. Foruden CityHub vil den del af ejendommen, som NREP har købt, fortsat huse Fitness World, Netto samt Føtex Food, meldte NREP dengang ud.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Fremtidens betonbyggeri

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter