RED holder kontoret i Amaliegade lukket også i de kommende 3 uger, men medarbejderne arbejder hjemmefra. De skal ikke nedskæringer af nogen art.

I forlængelse af Mette Frederiksens pressemøde mandag den 23. marts 2020, hvoraf det fremgik at den nuværende nedlukning i Danmark fortsætter frem til den 13. april, afholdt partnerkredsen i RED umiddelbart efter et telefonmøde.

- Vi har besluttet, at vi selvfølgelig holder kontoret i Amaliegade lukket også i de kommende 3 uger, siger managing partner Nicholas Thurø.

- Men, vi arbejder alle fortsat hjemmefra, og på trods af krisen får vi faktisk løst ganske mange opgaver, og tager sågar nye sager ind på hylderne, siger han.

BUTIKS-udvikling i en ny tid. Konferencen afholdes d. 11. november 2020.

- Vi har i dag valgt at sende et klart signal til alle vore medarbejdere i RED, nemlig at de ikke for nærværende skal frygte nedskæringer af nogen art, og at RED har likviditeten til uændret at køre videre i lang tid, siger Nicholas Thurø.

Han påpeger, at det netop i en situation som denne er vigtigt at sende et klart signal ud.

- Vi undgår ikke at blive ramt af det her, det gør hele ejendomsbranchen i en periode, men lige nu går det faktisk fornuftigt i de fleste af vore afdelinger. Set i et lidt længere perspektiv er vi dog godt klar over, at der vil komme en periode med færre opgaver, ligesom året som helhed næppe kan undgå at ramme pænt under vores budget. For marts, april og maj budgetterer vi selvfølgelig med en lavere aktivitet, og vi forventer også, at resten af 2020 vil være mærkbart påvirket af de konsekvenser, som nedlukningen af store dele af verdensøkonomien vil få, også for vores branche, slutter Nicholas Thurø.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Stormflodssikring af by- og landområder

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Fremtidens betonbyggeri

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter