KFI Erhvervsdrivende Fond vil installere lynladere ved købmandsbutikker og  har valgt Sperto som samarbejdspartner.

Et større antal butikker i primært Meny-, Spar-kæderne landet over kan inden udgangen af 2023 tilbyde kunderne lynopladning af el-biler, mens de handler ind. Det er resultatet af en aftale, KFI Erhvervsdrivende Fond har indgået med udbyderen Sperto.

- Ladestanderne er et led i vores 2024-Strategi, hvor bæredygtighed er et vigtigt element. Vi ønsker at være katalysator for den grønne omstilling i den frie sektor og har afsat et betydeligt millionbeløb til denne. KFI er sat i verden for at støtte og hjælpe de frie købmænd. Det gælder også bæredygtighed, hvor KFI kan gøre en stor forskel, så omstillingen sker endnu hurtigere. Det er et udtryk for, at vi ønsker at tage et aktivt medansvar for, at samfundet udvikler sig i en bæredygtig retning, siger direktør, COO Peter Lange.

Jylland: Plejeboliger for 25 milliarder. Konferecen afholdes den 1. december 2022.

Han understreger, at valget af Sperto som samarbejdspartner ikke er tilfældigt. Sperto kalder sig “Danmarks åbne ladenet.” Firmaets filosofi er, at alle skal kunne lade bilen op til en rimelig pris fra deres standere, uafhængigt af, hvor bilisten ellers har abonnement og på den måde undgå at køre rundt og brænde tid og energi af på at finde en lader.

Meny i Hjørring fik installeret en ladestander med 2 ladestik i oktober 2021.

Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes den 6. september 2022.

- Det har været en kæmpe succes. Det er svært at sige præcis, hvad det betyder for omsætningen, men kunderne holder i kø ved opladerne, og de handler, mens de lader. Vi har de 2 eneste lynladestik i Nordjylland, og vi vil faktisk gerne have flere, siger købmand Christian Dam fra butikken i Hjørring, der er en af Danmarks største Meny ́er.

Og KFI vil gerne installere lynladere ved endnu flere frie købmænd i fremtiden.

- Vi har allerede ønske om placeringer ved yderligere butikker. Vi vil gerne installere dem dér, hvor det giver mening og skaber værdi for kunderne med et ladebehov, siger Peter Lange.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ny udbudslov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS