Kerteminde Kommune har sendt 3 byggefelter på havnen i Kerteminde i udbud frem til den 15. januar 2018. Samlet er der mulighed for byggeri af omkring 100 boliger samt en dagligvarebutik og caféer og restauranter.

Kerteminde Kommune har sendt Kerteminde Havnekvarter i udbud. Udbuddet består af de 3 byggefelter "Strandkilen Nord", "Nordre Havnekaj" og "Strandkilen Syd".

På Strandkilen Nord i området bag rådhuset kan der opføres 20-30 sammenhængende byhuse og eksempelvis bofælleskaber. På Nordre Havnekaj kan der opføres 60 boliger i 2-4 etager.

NB! Odense investerer 52 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 29. november 2017.

- På Nordre Havnekaj lægger vi op til, at en investor får plads til store ambitioner og større kreativ udfoldelse – også gerne i en udnyttelse af siloen. Det er dog et krav, at køberen færdigudvikler sit projekt i tæt dialog med Kerteminde Kommune, oplyser kommunen.

På Strandkilen Syd kan der opføres 2.300 kvm. I den nordlige del af området der opføres en større dagligvarebutik på 1.200-1.600 kvm, mens der i den sydlige del kan opføres sammenhængende byhuse eventuelt med caféer, restauranter eller lignende erhverv i gadeplan.

Læs mere om udbuddet her.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ny udbudslov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter