Det 302 kvm store feriepalads "Kaffeslottet" på Bornholm er blevet solgt. Det bekræfter Hans Lilienhoff fra liebhaver-mæglerkæden Lilienhoff over for Boliga.

De 302 kvm luksus var udbudt til en pris på 8 millioner kr., og uagtet om sælger har måtte acceptere et afslag eller ej, så har prisen taget et gevaldigt nøk opad siden sidste gang, "Kaffeslottet" blev handlet, hvor prisen lød på 1,5 millioner kr. Det skriver Boliga.

Efter en totalrenovering var 3 år klar til at vise sig frem på boligmarkedet igen. Nu med blandt andet et moderne køkken, nyt tag og syv soveværelser. Det blev dog ikke til en langtrukken fornøjelse. "Kaffeslottet" blev nemlig solgt efter blot 75 dage.

"Kaffeslottet" har fået sit navn på grund af bygherrens erhverv. Det var nemlig kaffegrosserer Sahl, der i 1912 fik bygget det bornholmske udsigt-palæ.

Og 100 år senere er udsigten stadig sublim, mens selve øen, som slottet troner på, i disse år gennemlever en sand renæssance.

For på øen længst mod øst i det danske rige er sommerhuspriserne efter et par års dødvande begyndt at røre på sig, viste en opgørelse fra Boliga i sensommeren sidste år.

Dengang fortalte den lokale mægler Peter Jensen fra danbolig Nexø, at det både hang sammen med den store gastronomiske opblomstring på øen, ligesom begivenheder som Folkemødet var med til at trække turister til øen.

Her kan du se alle billederne af Kaffeslottet.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ny udbudslov KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Boligudvikling i Jylland

Fremtidens betonbyggeri