Flere byggeopgaver og et kommende generationsskifte er baggrunden for en mindre omrokering i KAB’s byggeafdeling. Det efterlader en central post ledig på markedet

Mens der er fuld gang i byggeriet og udsigt til masser af nye almene boliger i København, gør KAB klar til et generationsskifte. Den nuværende byggedirektør Rolf Andersson har varslet et ønske om at trappe ned, skriver KAB.

- I direktionen har vi set på, hvordan vi på en og samme tid kan geare os til de kommende års spændende byggeopgaver - og samtidig sikre et godt generationsskifte i ledelsen af KAB’s byggefunktion, siger Jens Elmelund, administrerende direktør i KAB.

Almene boliger: nyeste udvikling. Konferencen afholdes den 23. november 2021.

Den øvelse har resulteret i en mindre rokade, hvor byggechef Michael Nielsen-Elgaard den 1. september 2021 er udpeget til vicedirektør, oplyser KAB. Rolf Andersson rokerer fra årsskiftet til en stilling som udviklingsdirektør, hvor han i 2022 vil arbejde med byggeudviklingsopgaver. Fra 2023 fortsætter Rolf Andersson i en stilling som seniorkonsulent.

- Samtidig indleder vi nu en proces med at finde en værdig afløser for byggedirektør Rolf Andersson. En afløser, som vi forventer kan tiltræde med årsskiftet, siger Jens Elmelund.

KAB-Fællesskabet består af 32 almene boligorganisationer fordelt på 673 boligafdelinger, 9 parlamentariske selskaber og 3 kollegier. I alt udlejer og administrerer KAB 63.699 almene boliger i hovedstadsregionen. Dermed er KAB Danmarks største administrationsorganisation.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Stormflodssikring af by- og landområder

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse