En ny afdeling i Odense er en realitet. Hermed er ERIK Arkitekter lokalt tilstede i de 4 største byer i Danmark med udgangspunkt fra hovedkontoret i Viborg.

Med opgaver for over 1,5 mlliarder. kr. kan et Odense kontor blive stort nok til at skabe et fagligt miljø og et socialt samlingssted, som tiltrækker de bedste medarbejdere. Sidst tilkommende opgave er den omfattende totalentreprise om en ny logistik- og sterilcentral som del af den kommende Serviceby ved det Nyt OUH. Fyn som ny lokation har derfor længe været på ønskelisten for tegnestuen med base i Viborg.

- Vi har lært, at man ikke kan købe medarbejdere kun med en plan om at vokse. Man kan derimod skabe en forretning ved at tilbyde muligheder. Derfor har vi været besøgende i Odense gennem mange år for at lære Odense bedre at kende og omvendt. Nu har vi en solid opgave portefølje og veletableret relationer med lokale ingeniører, entreprenører og øvrige erhvervssamarbejder med samme fokus som ERIK. Bygherrerne kender os, så nu kan vi tilbyde den rette kombination af kompetencer tilpasset Odenses kvaliteter, udtaler administrerende direktør i ERIK Arkitekter, Sine Juul Praastrup.

Boligmarkedets udvikling 2021-2030. Konferencen afholdes d. 17. september 2020.

I løbet af det næste halve år forventer ERIK cirka 10 medarbejdere med base i Odense indenfor den almene sektor, kontor og erhverv samt sundhedsbyggeri.

Der er så meget interessant udvikling i gang på Fyn og Vestsjælland, at en endnu større afdeling sagtens kan være bæredygtig specielt via et stort rekrutteringsgrundlag af dygtige medarbejdere, som kan bruges på projekter i hele landet, oplyser ERIK Arkitekter.

ERIK Arkitekter havde i 2019 en bruttofortjeneste på 75 millioner kr. og landede et årsresultat på knap 7,1 millioner kr. Egenkapitalen lød på 20 millioner kr. og balancesummen på 63,6 millioner kr. Således havde arkitektvirksomheden en soliditetsgrad på 32,3 procent.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Fremtidens betonbyggeri

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i Jylland

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter