Jysk privathospital har seneste købt en bevaringsværdig villa for 11 millioner kr. Den skal rives ned for at gøre plads til udvidelse.

For år tilbage købte Privathospitalet Mølholm ifølge Vafo.dk en stor villa på Brummersvej 2B. Ejendommen er offentligt vurderet til 5 millioner kr., hvoraf grundværdien udgør 1,2 millioner kr. Den 1. juli 2020 overtog privathospitalet for 11 millioner kr. også ejendommen Brummersvej 4, hvor der i 50 år er blevet drevet børnehjem.

Ifølge Vafo.dk vil privathospitalet nedrive de 2 bevaringsværdige villaer fra henholdsvis 1903 og 1908 ned og opføre en ny og tidssvarende bygning, som egner sig til hospital. Under hovedbygningen skal der etableres en parkeringskælder med plads til cirka 100 biler, skriver Vafo.dk.

VEJLE: De store projekter, byggeri for 30 milliarder. Konferencen afholdes d. 5. november 2020.

Naboer i området har således været inviteret til informationsmøder om projektet.

- Vi inviterede naboerne i dialog for at høre deres synspunkter, og til det formål havde vi et konkret forslag med på hånden, så de havde noget at forholde sig til, fortæller Jesper Bøje, der er direktør for privathospitalet, til avisen.

Det nye byggeri skal være en nul-energi-bygning skal blandt andet erstatte nogle af funktionerne på privathospitalets ejendom på Brummersvej 10, hvor der i stedet være administrationsbygning.

Vejle Kommune har endnu ikke modtaget nogle konkrete henvendelser fra Privathospitalet Mølholm om det fremtidige byggeri, skriver Vafo.dk.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i København frem til 2030

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.