Entreprenør-virksomheden Base Erhverv med hovedkontor i Horsens og afdeling i Roskilde, har netop afsluttet sit 17. regnskabsår med den største omsætning nogensinde.

Base Erhverv fik i 2019 en omsætning på 248 millioner kr. mod 209 millioner kr. året før. Årets resultat før skat udgør 6,5 millioner kr. mod 7,6 millioner kr. året før, og soliditets-graden er øget fra 30,4 procent til 35,6 procent.

Siden etableringen i 2003 har Base Erhverv udført 114 projekter med et samlet etageareal på 273.193 kvm.

- Vi har i en årrække haft stabil, kontrolleret vækst. For Base Erhverv er vækst således i sig selv ikke et mål. Vi vil ganske enkelt ikke være de største – vi vil være de bedste. Alligevel er den kontrollerede, konstante vækst også en pejling om, hvilken ”rejse” vi er på. Den begyndte i 2003, hvor virksomheden blev stiftet, og hvor vi udelukkende byggede lager- og produktionshaller. Siden har vi stille og roligt bygget flere nicher på sortimentet – senest museumsmagasiner og kontorhøjhuse. Af de 4 magasiner, der senest er bygget i Danmark, har vi således vundet de 3. Og i takt med, at alle byer i Danmark skal fortættes, så kontorer skal bygges i højden, har vi senest bygget kontorejendomme på 9 etager i Horsens og 14 etager i Aarhus, siger administrerende direktør i Base Erhverv, Klaus Rønslev.

Ny praksis for konsortier. Konferencen afholdes d. 26. november 2020.

- Siden den seneste krise – før den nuværende coronakrise – har vi fokuseret på at være rigtig gode til andet byggeri end det traditionelle. Aktuelt har vi fokus på de kommunale ”værdiparker" – eller "ressource-centre” – som er det nye ”sort” for kommunale genbrugspladser. Vi skal sortere mere affald, og Base Erhverv vil med sit videns- og serviceniveau – fuldstændig som med museums-magasiner og kontor-højhuse – gerne deltage i konkurrencen. Vi er således netop blevet prækvalificeret til et ressource-center i Vejle. Et projekt til 200 millioner kr., siger Klaus Rønslev.

Den øgede omsætning i Base Erhverv har også betydet behov for flere medarbejdere, og virksomheden – der aktuelt mangler en medarbejder i Roskilde – beskæftiger i dag 17 medarbejdere. I takt med øget omsætning og flere medarbejdere, er faciliteterne i både øst og vest blevet udvidet. I december 2019 rykkede Roskilde-afdelingen til forstaden Trekroner, og i april kunne Base Erhverv tage en ny kontorbygning i brug i Horsens.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ungdomsboliger på et modent marked

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i København frem til 2030

Boligudvikling i Jylland

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Stormflodssikring af by- og landområder

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS