En lejlighed i Aalborg er netop sat til salg for 20 millioner kr., hvilket gør den til Jyllands dyreste.

Tagterrasse med boblebad, orangeri og 360 graders udsigt fra 21. etage. Det er alt sammen noget, der følger med den penthouselejlighed ud til Limfjorden ved Aalborg, som netop er kommet til salg for knap 20 millioner kr.

En pris, der sender adressen direkte til tops som Jyllands dyreste lejlighed. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Udover en kæmpe tagterrasse på 380 kvm med udsigt til Aalborg på den anden side af vandet, rummer lejligheden 236 kvm bolig fordelt på 5 værelser, som ligger på toppen af nybyggeriet Horisonten - 3 ombyggede siloer.

Der er således tale om en lejlighed i et format og en prisklasse, man ikke ser hver dag på det jyske marked – fortæller ejendomsmægler Jette Gudiksen fra mæglerfirmaet Thorkild Kristensen, der har lejligheden til salg.

- Jeg er meget imponeret. Jeg har aldrig været i en lejlighed, hvor man kan gå hele vejen rundt med udsigt til alle sider, siger hun til Boliga.dk.

Aalborg: De store projekter. Konferencen afholdes den 27. april 2023.

- Den har da også tiltrukket en del opmærksomhed. Selvom den lige er kommet til salg, er der allerede en potentiel køber, som har været ude at se den 2 gange, siger hun til Boliga.dk.

Horisonten er tegnet af Arkitema Architects og udviklet af Alfa Development, som senere solgte projektet til Abrdn.

Hvor der godt kan være rift om pladsen i toppen på det dyreste ejerlejlighedsmarked i landet; København, så er der ikke nogen andre udbud i det jyske, der kommer tæt på den dyre lejlighed i Aalborg.

Der er nemlig over 5 millioner kr. ned til prisen på 2. pladsen i det jyske, der ifølge Boliga.dk er en ejerlejlighed i Aarhus, som koster 14,8 millioner kr. Den ligger på 17. etage nær Bruuns Galleri og spreder sig over 212 kvm.

Danmarks dyreste lejlighed til salg for øjeblikket ligger derimod på Frederiksberg i København og er til salg for 35 millioner kr.

Se Jyllands dyreste lejlighed her.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Den nye Planlov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligudvikling i København frem til 2030

Stormflodssikring af by- og landområder

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS