Et hold bestående af totalentreprenør Juul & Nielsen samt EKJ Rådgivende Ingeniører, Dansk Energi Management og Rubow Arkitekter er tildelt et 4-årigt 4 års strategisk byggepartnerskab for modernisering og renovering af Egedal kommunens skoler.

Den 16. november 2020 skrev teamet Juul & Nielsen og Egedal Kommune under på et 4-årigt strategisk byggepartnerskab for modernisering og renovering af Egedal kommunens skoler. Hermed er samarbejdet formelt igangsat om at etablere kreative læringsmiljøer og multifunktionalitet på skolerne i Ølstykke og Smørum.

- Det er med stolthed og med en fantastisk god følelse at have underskrevet Byggepartnerskabsaftalen med Egedal Kommune. Vores Team har fra starten af udbuddet arbejdet helhjertet og målrettet mod at understøtte den meget nutidige og fremtidsorienterede tilgang til en tillidsbaseret samarbejdskultur, som Egedal har udbudt. Vi ser nu frem til, med alle de stærke kompetencer ombord, at udvikle og realisere fremtidens skoler for Egedal Kommune og deres borgere, siger Tommy Nielsen, administrerende direktør, Juul & Nielsen.

I Egedal Kommune er der stor tilfredshed med at have fundet den strategiske byggepartner, og store forventninger til det kommende samarbejde om fornyelse af skolerne.

- Teamet Juul & Nielsen har leveret et rigtig godt tilbud, både hvad angår økonomi, projektorganisation og kreativitet. De har I deres idéforslag tænkt helhedsorienteret og med naturen, skoven og træmaterialet som centrale elementer i byggesystemet for skolerne. Teamet har desuden leveret gode løsninger til både ombygning og nybygning, herunder ”kloge kvm”, hvor rum skal bruges til flere formål, siger Sune Impgaard Schou, by- og erhvervsdirektør, Egedal Kommune.

Plejeboliger til 10 milliarder. Konferencen afholdes den 15. april 2021.

Teamet Juul & Nielsen har i sit tilbud leveret et idéforslag til fornyelse af Søhøjskolen, og det er tanken, at principperne kan bruges som udgangspunkt for videreudvikling af de 4 skoler, der skal moderniseres og renoveres de kommende år.

- Egedal Kommune har samlet 4 meget ensartede skoler i byggepartnerskabet. Det giver os en unik mulighed for at udnytte og udvikle potentialer både på den enkelte skole og på tværs af de 4 skoler, der skal ombygges i partnerskabet. Det strategiske samarbejde vil få positiv effekt på både læringsmiljøerne, klimaaftrykket og den måde byggerierne kan vedligeholdes og udvikles over tid. Det glæder vi os rigtigt meget til at tage fat på, udtaler Susanne Hansen, kreativ direktør, Rubow Arkitekter.

Det første samarbejdsmøde i det strategiske byggepartnerskab er allerede lagt i kalenderen i denne måned, og Egedal Kommune forventer at gå i gang med de første forberedelser af renoveringen af Søhøjskolen i begyndelsen af 2021.

Egedal Kommune indgår det strategiske partnerskab omkring udvikling af kommunens skoler i Smørum og Ølstykke med teamet Juul & Nielsen, efter en udbudsrunde med 3 teams af entreprenører og rådgivere. Partnerskabet løber over årene 2021-2024, med en øvre ramme på op til 400 millioner kr. Heraf er der øremærket 250 millioner kr. til udbygnings- og renoveringsopgaver på de 4 skoler: Søhøjskolen, Maglehøjskolen, Balsmoseskolen og Boesagerskolen.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligudvikling i Jylland

Stormflodssikring af by- og landområder

Fremtidens betonbyggeri

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS