Jönsson, der er kendt som en af hovedstadsregionens førende entreprenører, trodser nu regionens bygrænse og påbegynder 100 DGNB GULD certificerede boliger i nyt stort byudviklingsprojekt ved Odense.

Jönsson har fået adgang til opførslen af 100 DGNB Guld-certificerede boliger i Odense V gennem sin moderkoncern Jensen Gruppen, der for nyligt solgte boliger i Thors Have til Fyns Almennyttige Boligselskab FAB.

Thomas Normann, admininstrerende direktør i Jönsson, bekræfter den underskrevne aftale og betegner projektet som ”En uventet appelsin i Jönssons turban”.

ODENSE: de store projekter. Konferencen afholdes den 28. april 2021.

- Det er første gang vi bygger så langt fra hovedstadsområdet, men vi var ikke i tvivl. Det er et super fint projekt som ligger lige til vores højreben – en fuldtræffer der server ind til både vores kernekompetencer indenfor boliger og bæredygtigt byggeri. Det er selvfølgelig også derfor Jensen Gruppen har formidlet kontakten mellem os og bygherre. Et spændende bæredygtigt projekt, som vi glæder os meget til at opføre, siger han.

Den nordsjællandske entreprenør, der ellers har tradition for at bygge i og omkring hovedstadsregionen gør derfor nu klar til for første gang nogensinde at trodse regionens bygrænse og drage vest på.

Projektet omfatrter 8.900 kvm med tilhørende fællesrum på 200 kvm, og nedrivningsarbejdet er i fuld gang.

Thors Have er et nyt byområde på 38.000 kvm med offentlige funktioner, boliger og serviceerhverv. Projektet omfatter etablering af nærværende almene boliger på 2 af de i alt 9 byggefelter. Boligerne blev solgt fra af Jensen Gruppen til FAB, Fyns Almennyttige Boligselskab. I alt vil der, i de kommende år blive bygget for omkring 1 milliard kr. i Thors Have.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i København frem til 2030

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning