JFP Murer & Tømrer er blevet Gazelle-virksomhed igen. Første gang var i 2018 og nu er det 4. gang.

JFP Murer & Tømrer har gennem de seneste 5 år mere end fordoblet medarbejderstaben, og virksomheden er for 4. år i træk blevet kåret til Gazelle-virksomhed.

- Vores omsætning og medarbejderstab er nu mere end 3-doblet på 4 år og særligt vores beton- og elementmontageafdeling vækster. Vi har en konkurrencemæssig fordel, fordi vi både kan varetage beton, murer, tømrer og elementmontage i egenproduktion, og det tror jeg gør en forskel på projekterne, udtaler direktør i JFP Murer & Tømrer, Mikkel N. Steffensen.

- Derudover har vi udviklet vores egenproduktion til at kunne tage meget store fagentrepriser samtidig med, at vi varetager mindre hoved- og totalentrepriser. Det er et godt miks og samstemmende med vores strategi, udtaler direktøren videre.

Viborg: De store projekter. Konferencen afholdes den 30. marts 2022.

Virksomheden med base i Herning havde i 2020 en bruttofortjeneste på 51,5 millioner kr. mod 40 millioner kr. året før. Resultatet efter skat landede i 2020 på knap 5,1 millioner kr. mod 3,4 millioner kr. året før. Virksomheden har omkring 70 medarbejdere.

- I 2021 ser jeg også en markant vækst, så vi fortsætter væksteventyret. Vi har vundet mange sager. En af vores meget store fagentrepriser er Vallensbæk Gårdhaver, hvor vi udfører beton- og elementmontage på 32.000 kvm, og jeg ser flere af den type opgaver i fremtiden, siger Mikkel N. Steffensen.

JFP Murer & Tømrer udfører både fagentrepriser for JFP og for andre entreprenørvirksomheder.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den nye Planlov KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ny udbudslov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter