Jeudans omsætning for 1. halvår 2018 lyder på 813 millioner kr., og selskabet lander et driftsresultat på 426 millioner kr. Resultatet før kurs- og værdireguleringer lander på 341 millioner, hvilket er 13 procent mere end i 1. halvår 2017.

Jeudan forventer for hele 2018 et resultat før kurs- og værdireguleringer på mere end 650 millioner på baggrund af en omsætning på 1,5 milliarder kr. Det er en anelse mere end tidligere udmeldt.

- Vi aflægger i dag et regnskab for de første 6 måneder, der viser en vækst i EBVAT på 13 procent i forhold til samme periode sidste år. Det bekræfter en stabil fremgang, og det underbygger vores forventninger om en positiv udvikling med en vækst i EBVAT i 2018 til mere end 650 millioner kr., svarende til mere end 10 procent af egenkapitalen, siger administrerende direktør Per W. Hallgren.

NB! Amager: De store projekter. Konferencen afholdes d. 29. november 2018.

- vi har noteret, at der i ejendomsmarkedet er stigende interesse for investering i dels en øget geografisk spredning, dels en øget spredning på segmenter. I Jeudan fastholder vi en forsigtig risikoprofil med fokus på København og samtidig fortsat et højt afkastkrav til egenkapitalen, tilføjer han.

Jeudan er Danmarks største børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed. Koncernen investerer i og driver større kontor-, bolig- og detailejendomme i København. Koncernen tilbyder i Jeudan Servicepartner et bredt udbud af ejendomsrelaterede rådgivnings-, service- og bygningsydelser. Strategien sigter mod fortsat vækst og lønsomhed, baseret på kerneværdierne ordentlighed, dygtighed og tilgængelighed. Koncernen har 500 medarbejdere.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Fremtidens betonbyggeri

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS