Den 1.294 kvm store ejendom rummer 7 lejligheder samt et butikslejemål og et kontor.

Partner i Nordicals København Anders Bengtsson bistod kort før jul sælger, herunder en privat investor, med salget af Lille Strandstræde 6 i Indre By i København. Lillejuleaften blev handlen underskrevet.

Ejendommen er solgt til det danske børsnoterede ejendomsselskab Jeudan. Ejendommen er handlet til 2-cifret milionbeløb, oplyser Nordicals.

Udvikling af fredede og bevaringsværdige bygninger. Konferencen afholdes den 17. november 2022.

- Ejendommen har en helt unik kombination af sublim beliggenhed, historisk vingesus og høj ejendomsmæssig kvalitet, der gør den til en særdeles attraktiv ejendomsinvestering, som meget sjældent bliver udbudt i markedet, siger Anders Bengtsson.

Ejendommen er opført i 1740 i neoklassisk rokokostil med vinduesindfatninger, frontoner og hovedgesims og rummer et samlet udlejningsareal på 1.294 kvm fordelt på 7 lejligheder samt et butikslejemål og et kontor.

- At ejendommen bliver solgt på et par uger afspejler, at efterspørgslen efter velbeliggende klassiske københavnerejendomme er stor, men udbuddet forsat er meget begrænset. I det marked vi har i dag, er det klogt at slå til, når en god mulighed opstår, for interessen for netop klassiske københavnerejendomme, vil vedblive med at være høj de næste mange år frem, siger Anders Bengtsson.

Sådan udvikles fredede boliger og erhverv. Konferencen afholdes den 1. juni 2022.

Ejendommen passer ind i Jeudans langsigtede strategi om at udbygge deres ejendomsprotefølje yderligere i det centrale København.

- Jeudan har omfattende erfaring med klassiske byejendomme i København – de har både fagligheden, ressourserne og økonomien til at drive og udvikle en ejendom som denne, siger Anders Bengtsson.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligudvikling i Jylland

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Fremtidens betonbyggeri

Stormflodssikring af by- og landområder