Nordic Female Founders og ejendoms- og servicevirksomheden Jeudan åbner i juni 2022 et stort kontorfællesskab i hjertet af København. Kontorfællesskabet får navnet Female Founders House og vil samle kvindelige iværksættere i et unikt fællesskab.

Nordic Female Founders, der arbejder for at gøre det lettere at være og blive kvindelig iværksætter i Danmark, og ejendoms- og servicevirksomheden Jeudan dørene op til, åbner i juni 2022 åbner det 1.500 kvm store kontorfællesskab, Female Founders House, i Bredgade 45B i København.

Husets 3 etager kommer til at rumme kontorfællesskab, yogarum, mødelokaler og loungeområder, oplyser parterne.

Sådan udvikles fredede boliger og erhverv. Konferencen afholdes den 1. juni 2022.

- Vores erfaring viser os, at kvinder som selvstændige erhvervsdrivende er ensomme og alene. Med Female Founders House forsøger vi at skabe den platform, der mangler, for at samle kvinder omkring en kultur af iværksætteri og virkelyst. Female Founders House bliver et sted, hvor de store hjælper de små, og de hurtige hjælper de langsomme. Der skal skabes en kultur, hvor alle går ind og støtter og hjælper hinanden frem. Vi tror på, at vi med professionalisering og fællesskab sammen kan skabe vækst i virksomheder, udtaler Mia Wagner og Anne Stampe Olesen, der er medstiftere af Nordic Female Founders.

Nordic Female Founders bliver bakket op af Jeudan. Selvom visionen er skabe et rum, hvor kvindelige iværksættere kan finde fællesskab, er alle iværksættere er velkomne – uanset køn.

- Female Founders House vil give iværksættervirksomheder en unik mulighed for at arbejde i et inspirerende miljø omgivet af andre tilsvarende virksomheder, siger Per W. Hallgren, administrerende direktør i Jeudan.

Sådan bliver moms og ny skat for ejendomsprojekter.

Der bliver 120 kontorpladser i det nye hus, når Female Founders House åbner til juni, og de 2 initiativtagere har allerede mærket en stor interesse.

Et lukket kontor til 6 medarbejdere vil kunne lejes for 22.000 kr. eksklusive moms månedligt.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ny udbudslov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS