Projektet opføres for ejendomskoncernen Domis. Projektet omfatter 319 ungdomsboliger med fællesarealer, parkeringskælder og tagterrasser.

JCN Bolig er gået i gang med at etablere 319 ungdomsboliger bag den gamle Journalisthøjskoles hovedbygninger på Olof Palmes Allé. Hovedbygningerne bevares og kommer til at fungere som områdets beboerhus og samlingssted med adgang til cafe, møderum, stort film- og konferencelokale og aktiviteter drevet af FO-fonden. Bygningerne kommer også til at huse det kendte Ovartaci Museum.

"JCN Bolig har siden sommeren 2020 optimeret og regnet på projektet, hvilket har betydet, at vi kunne præsentere Domis for et velforbedret projekt med merværdi for alle parter. I december 2020 faldt de sidste aftaler faldt på plads med rådgivere og slutinvestor. I skrivende stund er vi gået i jorden på Journalisten med start på byggeriet", oplyser entreprenøren.

Almene boliger: store projekter AARHUS. Konferencen afholdes den 28. oktober 2021.

Den oprindelige lokalplan er udviklet af Sleth Arkitekter i samarbejde med Domis. SLETH Arkitekter har tegnet projektet og JCN Bolig har sammen med Ingeniører’ne bidraget til at skrue det endelige projekt sammen.

Domis Ejendomme købte i 2015 den 30.000 kvm store grund, hvor Danmarks Medie- og Journalisthøjskole indtil 2020 har haft hjemme i den karakteristiske betonbygning på Olof Palmes Allé.

I alt bygges der 500 store og små boliger på grunden - herunder almene boliger ved Østjysk Bolig.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens