JCN Bolig aflægger rekordregnskab og foretager generationsskifte Ikke blot har JCN Bolig aflagt årsregnskab for 2019 med nye rekorder. Samtidig er et længe planlagt generationsskifte blevet gennemført i forbindelse med generalforsamlingen.

Ikke blot har JCN Bolig aflagt årsregnskab for 2019 med nye rekorder. Samtidig er et længe planlagt generationsskifte blevet gennemført i forbindelse med generalforsamlingen.

Omsætningen for året udgjorde 593 millioner kr., mens rekordoverskudet før skat lød på 31,2 millioner kr., hvilket udmøntede sig i en overskudsgrad på 5,3 procent.

Med opstart i 2013 var målet i den 5-årige strategiske plan fra 2015-2019 at opnå en samlet overskudsgrad over 4 procent. Akkurat som det er tilfældet med 2019, så lander den samlede overskudsgrad for den 5-årige periode på samlet 5,4 procent.

Jylland: Planloven og lokalplaner - de nye ændringer. Kurset afholdes d. 28. oktober 2020.

- En helt igennem fornem præstation af samtlige ansatte i JCN Bolig. Efter blot 2 års tilløb med specialiseringen er det lykkedes i et kontinuerligt forløb på 5 år at skabe økonomiske resultater, som kun er ganske få forundt i byggebranchen. Det er vi naturligvis meget stolte af, udtaler administrerende direktør Flemming V. T. Rasmussen.

Afholdelsen af generalforsamlingen fredag den 21. februar 2020 blev samtidig også dagen, hvor generationsskiftet i JCN Bolig blev gennemført. Efter 79 år i familien Nielsens varetægt blev aktiemajoriteten overdraget til administrerende direktør Flemming V. T. Rasmussen.

JCN Bolig budgetterer i de kommende år med en omsætning for 2020 på 700 millioner kr. samt en fastholdelse af overskudsgraden. Hertil er man godt på vej med 90 procent i ordrebogen for året.

JCN Bolig beskæftiger i dag 135 medarbejdere. Heraf 70 håndværkere indenfor fagene tømrer, beton og elementmontage. De øvrige 65 ansatte er funktionærer og er primært beskæftiget med projektledelse.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den nye Planlov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligudvikling i København frem til 2030

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i Jylland

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.