Familien E. Bank Lauridsen og Peter Petersen har gennem det fælles selskab PL Hotels købt Fanø Krogaard fra 1664 med henblik på at totalrenovere det.

Ifølge JyskeVestkysten står Fanø Krogaard over for en totalrenovering. Selskabet PL Hotels, som ejes af E. Bank Lauridsen Holding og Bugten A/S ved Peter Petersen, har købt ejendommen.

- Vi ser Fanø Krogaard som et utrolig spændende projekt, hvor opgaven er at skabe et kro- og restaurantkoncept, der har respekt for kroens og Fanøs historie, og indrettet så den kan tiltrække turister, som vil nyde alle herlighederne på Fanø og ved Vadehavet med Fanø Krogaard som udgangspunkt, oplyser Peter Petersen fra PL Hotels til JyskeVestkysten.

NB! Esbjerg: De store projekter. Konferencen afholdes d. 20. november 2019.

PL Hotels ejer i forvejen Hjerting Badehotel, Hotel Britannia og Hotel Arnbjerg. Nu har de i en hurtig handel erhvervet Fanø Krogaard fra selskabet Fanø Krogaard, der er ejet af den aarhusianske milliardær og ejendomsmatador Jørn Tækker.

- Fanø Krogaard vil blive lukket den 1. november og herefter vil den gennemgå en total renovering og opgradering, som ifølge tidsplanen skulle være færdig efter otte måneder, altså når sæsonen 2020 starter, fortæller Peter Petersen til JyskeVestkysten.

Parterne ønsker ikke at oplyse prisen på handlen, men PL Hotels overtager Fanø Krogaard den 1. november. Det er PL Hotels' erklærede strategi at investere i hotelejendomme - primært i Danmark.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ungdomsboliger på et modent marked

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Stormflodssikring af by- og landområder