Skala Arkitekter har sat stregerne til en 23 etager høj bygning, der skal kunne rumme 2.000 medarbejdere for en internationalt orienteret virksomhed i København.

Tegnestuen Skala Arkitekter med base i Horsens og en afdeling i hovedstaden har tegnet et 35.000 kvm stort domicil til en internationalt orienteret virksomhed i København.

- Man er på et meget tidligt stadie. Vi har lavet det her som et oplæg for en undersøgelse for virksomhedens fremtidsplaner, siger arkitekt og administrerende direktør i Skala Arkitekter, Kurt Ankjær.

- Det er en virksomhed, der arbejder nationalt og internationalt, fortæller Kurt Ankjær, som på nuværende tidspunkt ikke kan oplyse, hvilken virksomhed, der er tale om.

NB! Byudvikling for 18 milliarder på Frederiksberg. Konferencen afholdes d. 17. januar 2017.

Adressen på det kommende domicil kan endnu ikke offentliggøres, men det står fast, at det skal placeres i København. Ifølge Skala Arkitekter tager byggeriet udgangspunkt i en platform, der sikrer en fleksibel planløsning og flydende arbejdspladser.
 
Dermed reduceres antallet af ineffektive arbejdspladser, og der frigøres plads til andre arbejdspladstyper, såsom stillerum, møderum til møder og projektgrupper, cafemiljøer og lounges til møder og uformelt samvær.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Ny udbudslov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Stormflodssikring af by- og landområder

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens