Ringsted Kommune har solgt en 70.000 kvm stor grund med mulighed for tilkøb af yderligere 95.000 kvm i det 1,36 millioner kvm store Business Park Ringsted ved motorvejen.

Midt i maj 2020 kunne Ringsted Kommune melde ud, at de 2 første grunde i Ringsteds nye erhvervspark – Business Park Ringsted – var solgt til virksomhederne Marius Pedersen A/S og Dansk Støbeasfalt ApS. Nu er der underskrevet aftale på endnu en grund i Business Park Ringsted.

Den 70.000 kvm store erhvervsgrund er købt af en stor international virksomhed, der af forretningsmæssige årsager ikke kan offentliggøre virksomhedens identitet eller branche på nuværende tidspunkt.

Roskilde: De store projekter. Konferencen afholdes d. 22. oktober 2020.

- At vi nu har solgt den tredje erhvervsgrund i Business Park Ringsted på kort tid, bekræfter os i byrådet i, at etableringen af det nye erhvervsområde var det rigtige at gøre. Området vil bidrage til væksten i vores kommune og vil skærpe Ringsteds erhvervsprofil over for virksomheder, der har brug for et logistisk knudepunkt, god plads og synlighed og et stort opland af arbejdskraft, siger borgmester i Ringsted Kommune, Henrik Hvidesten.

- Jeg er også overordentlig glad for, at internationale virksomheder nu også for alvor har fået øje på Ringsted, som et attraktivt erhvervsområde. Salget af endnu en stor erhvervsgrund betyder, at der snart ikke er flere store grunde til salg i det vi kalder ”etape 1”, og at vi allerede nu er nødt til at overveje det vi kalder etape 2 – og dermed også sidste etape – af byggemodningen i Business Park Ringsted, siger borgmesteren.

Den nye virksomhed, der har købt erhvervsjord i Ringsted, forventer at bebyggelse af grunden kan starte i begyndelsen af 2022.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Fremtidens betonbyggeri

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i Jylland

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS