Rådgivende ingeniør- og arkitektvirksomhed vinder Børsens Gazelle-pris for første gang ovenpå nogle succesfulde år med vækst og opkøb.

Efter en årrække med markant vækst belønnes Norconsult nu med Gazelle-prisen. Den rådgivende ingeniør- og arkitektvirksomhed har de seneste år præsteret en markant vækst.

Regnskabsåret 2021 blev virksomhedens bedste til dato med en omsætning på 342 millioner kr. mod knap 213 millioner kr året før. Det svarer til en omsætningsvækst på 61 procent i forhold til 2020, der var det hidtidige rekordår.

Ejendomsmarkedet i inflationstiden: aktuelle udfordringer for ejendomsmarkedet. Konferencen afholdes den 2. marts 2023.

Kåringen vækker glæde i Norconsult, der modtager prisen for første gang.

- Det er en meget imponerende bedrift taget i betragtning af vores størrelse, der alt andet lige gør det svært at leve op til de vækstkriterier, der stilles, siger administrerende direktør Thomas Bolding Rasmussen fra Norconsult Danmark.

Også på medarbejdersiden har Norconsult haft vokseværk. Siden 2017 er antallet af medarbejdere gået fra 60 til cirka 450, og 5 opkøb har givet en bredere palette af kompetencer.

Befolkningsudvikling og ejendomsmarkedet. Konferencen afholdes den 28. marts 2023.

- Vi har styrket vores position i markedet med en stribe opkøb af både ingeniør- og arkitektvirksomheder, som har givet os flere kompetencer og positive synergier, som kommer både medarbejdere og vores kunder til gode. Det er en betydelig del af forklaringen på vores gode resultater de senere år, siger Thomas Bolding Rasmussen.

Siden 1995 har Dagbladet Børsen uddelt Gazelle-prisen, der hædrer virksomheder, som har fordoblet nettoomsætningen eller bruttoresultatet i løbet af 4 regnskabsår. Samtidig skal væksten være positiv i samtlige 4 år, og der skal være et overskud på den primære drift samlet set i perioden. Norconsult fik i 2021 et resultat på 12,8 millioner kr., hvilket var en anelse mere end i 2020.

Jylland: Planlov og lokalplaner - nye ændringer og muligheder. Kurset afholdes den 23. februar 2023.

Gazelle-prisen fejres den 8. december 2022 i Falkoner Salen i København. Her kåres vindere fra Region Hovedstaden og landsvinderen, der gives til Danmarks hurtigstvoksende virksomhed.

Norconsult i Danmark har hovedkontor i Herlev samt yderligere kontorer i København, Kalundborg, Aarhus, Aalborg, Viborg og Ballerup. Den internationale koncern har 5.500 medarbejdere fordelt på omkring 130 kontorer, hovedsageligt i Norden.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ny udbudslov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aalborgs massive udviklingsprojekter