Ny senior projektudvikler hos Ikano Bolig i Danmar kommer fra en stilling i Kuben Byg, hvor han i en længere årrække har været projektchef.

Boligudvikleren Ikano Bolig har travlt og opruster derfor på projektudviklings-fronten. Valget er faldet på den 42-årige Lars Ole Lindholm Hansen, der er blevet headhuntet fra en stilling som projektchef hos Kuben Byg.

Lars Ole Lindholm Hansen skal i første omgang være med til at styrke Ikano Boligs eksekvering af Flyvestation Værløse og Cirkelbuen i Hillerød, som han glæder sig til at være en del af.

- Jeg er meget glad for min nye stilling hos Ikano Bolig. De har en helt særlig måde at indtænke bæredygtighed og fællesskab på i deres planlægning og eksekvering af boligområder, og det glæder jeg mig til at blive en del af. Det er meget inspirerende, fortæller Lars Ole Lindholm Hansen.

Udvikling og investering i rækkehuse. Konferencen afholdes den 11. oktober 2022.

Hos ledelsen i Ikano Bolig er de enige i Lars Ole Lindholm Hansens betragtninger om, hvorfor Ikano Bolig er et godt match for den nye senior projektudvikler.

- Vi har travlt og har brug for ekstra hænder og hoveder til vores mange igangværende og nye projekter, fortæller Ulrik Steen Jensen, der er udviklings-direktør i Ikano Bolig.

Lars Ole Lindholm Hansen er tiltrådt stillingen. Privat bor Lars Ole med sin kone Louise og deres 2 børn på Frederiksberg.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Fremtidens betonbyggeri

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Ny udbudslov KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne