Ikano Bolig investerer et 3-cifret millionbeløb i udviklingen af et tidligere industriområde i Ballerup, hvor selskabet køber TECs areal og bygninger på Telegrafvej.

Ikano Bolig investerer et 3-cifret millionbeløb i projektet og overtager TECs bygninger på Telegrafvej. Her vil der blive bygget op til 40.000 kvm nye boliger i form af af både etagebyggeri og 1-plans boliger., og det er en del af Ikano Boligs langsigtede strategi, hvor der er fokus på investeringer og udvikling. Derfor ser man allerede nu efter lignende projekter.

- Vi er glade for at vi kan tilføje TECs grund til vores voksende portefølje af udviklingsprojekter i området omkring København. Vi har den finansielle styrke til at være langsigtede i vores strategi, og vi ser hele tiden på, om der dukker attraktive investeringsmuligheder op. Vores fundament er stærkt, hvilket betyder, at vi kan have en lang tidshorisont, når det kommer til investeringer i nye boligprojekter, siger administrerende direktør i Ikano Bolig, René Brandt.

Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes den 18. januar 2022.

Salget betyder, at TEC kan komme videre med en plan om nyt byggeri.

- Det er planen, at en del af de nuværende uddannelsesaktiviteter rykker ned til Baltorpplænen, hvor TEC sammen med NEXT vil etablere et campusområde for en bred vifte af ungdomsuddannelser, siger direktør Morten Emborg fra TEC.

Kalundborg: et vækstcenter for enden af Kattegatforbindelsen. Konferencen afholdes den 27. januar 2022.

Også de mange samarbejdspartnere har oplevet en god proces.

- Vi er enormt glade for det gode, konstruktive og professionelle samarbejde, som vi har haft med både TEC og vores rådgivere WSP og Winsløw Advokatpartnerselskab i hele processen. De har spillet en afgørende rolle for den gode proces, siger René Brandt.

Køge: De store projekter. Konferencen afholdes den 8. februar 2022.

Colliers og NT Advokaterne har haft en afgørende rolle for samarbejdet mellem TEC og Ikano Bolig.

Fokus er på fællesskabet, og at det nye byggeri passer ind i et område, som ligger tæt på Pederstrup landsby, som kommer til at være en integreret del af det nye boligområde.

- Men det kræver naturligvis en vis finansiel styrke at gennemføre projekter som det her. Den har vi, og vi vil meget gerne lave flere projekter andre steder, siger René Brandt.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS