Vejle Kommune vokser med over 1.000 indbyggere årligt. Hvad betyder det for boligmarkedet? Hør mere på konferencen "VEJLEs store projekter - byggeri for 30 milliarder" den 5. november 2020

Vejle Kommune med et befolkningstal på 115.000 i 2019, er én af Syddanmarks hurtigst voksende kommuner, og er en af de kommuner, der tiltrækker flest tilflyttere. Befolkningstilvæksten i Vejle i de senere år er kun overgået af Horsens og Aarhus og allerede i 2021 og frem mod 2023 forventes Vejles indbyggertal at stige så meget, at kun Aarhus ligger højere.

Hvordan kommer efterspørgslen og priserne til at udvikle sig i de kommende år? Hvorfor udvikler boligmarkedet sig så meget i Vejle og omegn? Hvilke nye boligkvarterer og byområder bliver attraktive, og for hvem? Priser og liggetider? Hvordan vil fremtidens boligmarked udvikle sig i Vejle?

Hør mere på konferencen VEJLEs store projekter - byggeri for 30 milliarder den 5. november 2020, hvor Johs Andersen, indehaver/ejendomsmægler, EDC Domus, Vejle, er blandt oplægsholderne.

Læs hele programmet for konferencen her, og tilmeld dig her.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Stormflodssikring af by- og landområder

Ny udbudslov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter