Der er planer om at opføre et 300.000 kvm stort erhvervsområde omkring den nye motorvejsafkørsel 61b Vejle Syd, som forbinder det sydlige Vejle med E45. Hør mere på konferencen "Vejle: De store projekter, byggeri for 30 milliarder" den 26. marts 2020.

Det nye erhvervsområde er reserveret til større bygningsanlæg inden for logistik, produktion samt domicilbyggeri for virksomheder, der har gavn og nytte af nærheden til motorvejsnettet.

Intentionen er at opføre 165.000 kvm byggeri. Projektet skal skabe attraktive rammer til servicefunktioner som tankstation og food-stop samt større logistikvirksomheder og liberalt erhverv med stor synlighed og let adgang til motorvej E45 og virksomhederne kan få facadeeksponering over 700 meter langs E45.

Arkitektfirmaet RUM udvikler lokalplanen sammen med konsortiet, der består af Erling Jensen, OBH Gruppen og Bruun Udvikling. Der er forventet byggestart juni 2021.

Hvilke muligheder er der i området, og hvad gør det attraktivt at etablere virksomhed i Vejle?

Hør mere på konferencen Vejle: De store projekter, byggeri for 30 milliarder den 26. marts 2020, hvor Arne Bruun, Project manager i Bruun Udvikling, er blandt oplægsholderne. Hele programmet for konferencen kan læses her.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den nye Planlov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i Jylland

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens