HusCompagniet opjusterer forventningerne til regnskabsåret efter at have solgt 626 huse og omsat for 957 millioner kr. i 1. kvartal 2021.

En solid vækst i både omsætning og driftsoverskud sikrer HusCompagniet et tilfredsstillende resultat for 1. kvartal 2021. Også salget har udviklet sig særdeles positivt i et kvartal med ekstraordinær høj markedsaktivitet. Den høje aktivitet er fortsat ind i april, og det får HusCompagniet til at opjustere forventningerne til det samlede resultat for året.

Nordens største husbygger, HusCompagniet, lægger godt fra start i 2021 med et tilfredsstillende resultat for årets første 3 måneder. Regnskabet for 1. kvartal 2021 viser således solid vækst i både omsætning og det primære driftsresultat.

Udvikling og investering i rækkehuse. Konferencen afholdes den 5. april 2022.

Omsætningen er steget med 12 procent sammenlignet med 1. kvartal sidste år og lander på 957 millioner kr., hvilket især er drevet af et højere antal leverede huse. Resultatet af primær drift (EBITA før særlige poster) vokser med 49 procent til 67 millioner kr.

Det generelt høje aktivitetsniveau på boligmarkedet smitter også positivt af på HusCompagniets salg, der med 626 solgte huse i årets første 3 måneder ligger 62 procent højere end samme periode sidste år, der vel at mærke var et historisk trægt kvartal som følge af covid-19. Væksten i salget sker både inden for 1-familiehuse og i rækkehussegmentet, der sidste år blev udpeget som vigtigt strategisk fokusområde for HusCompagniet.

Randers: De store byggeprojekter. Konferencen afholdes den 8. september 2021.

- Jeg er meget tilfreds med de flotte resultater, vi leverer i årets første kvartal, som viser fremgang i alle segmenter, særligt 1-familiehuse. Vi fortsætter med at bibeholde en sund ordrebog, og med forsyningskæderne intakte opretholder vi vores vigtige målsætning om at levere 98 procent af husene til tiden og til aftalt pris. Markedsaktiviteterne har været høje i årets første 3 måneder i både Danmark og Sverige, og den tendens er fortsat ind i april. Derfor opjusterer vi nu forventningerne til årets resultat, forklarer Martin Ravn-Nielsen, administrerende direktør i HusCompagniet.

HusCompagniet forventer i 2021 en omsætning på mellem 4,1 og 4,25 milliarder kr. mod tidligere 3,8-4,15 milliarder kr., EBITA før særlige poster på 360-370 millioner kr. mod tidligere 350-360 millioner kr. og en indtjening (EBIT) på 335-345 millioner kr. mod tidligere 325-335 millioner kr.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Fremtidens betonbyggeri