Med en ordre på at opføre 21.100 kvm logistikcenter tager HPH Totalbyg et skridt op ad blandt industribyggerne i Danmark. Projektet er det til dato største for HPH Totalbyg og er vundet i totalentreprise med oprindeligt 3 bydende. HPH Totalbyg vandt på pris og erfaring.

HPH Totalbyg skal stå for byggeriet af et logistikcenter i Silkeborg i totalentreprise for Sport24 og Sports Group Denmark. Byggeriet skal bygges på blot 7 måneder. Det indledes således i maj 2021 og ventes at være færdigt ved årsskiftet. Der kommer et lager og logistikcenter på 20.300 kvm foruden 800 kvm kontor.

- Flaskehalse i leverancerne ses desværre på flere områder i byggeriet. Men vi var hurtige og fik en god aftale med Give Elementfabrik, så leverancen er sikret hele vejen i projektforløbet, siger salgschef Thomas Lauritzen, HPH Totalbyg.

Silkeborg: De store projekter. Konferencen afholdes den 24. marts 2022.

- Byggetiden er en vigtig faktor i dette projekt. Og Give er dygtige til de meget store elementer, vi skal anvende, uddyber han.

Det nye logistikcenter skal bygges på en grund ved afkørsel 33 Funder på Silkeborgmotorvejen som nabo til Sport24’s nuværende kontor og lager.

- Vi skal montere 166 store facadeelementer, 60 skillevægselementer samt søjler, tagbjælker og tagdæk. I alt ventes elementmontagen at tage 6 uger i løbet af juli-august, siger Thomas Lauritzen.

Logistik og industri i e-handelens tid. Konferencen afholdes den 7. oktober 2021.

Hvert facadeelement er 3,6 x 9,6 meter, vejer 17 tons, udført i en sandwichkonstruktion og med en sort indfarvet, glat overflade. En stor del af projektet udføres i egenproduktion.

Holstebro Arkitektkontor er bygherrerådgiver, mens Tri-Consult er ingeniør.

- Vi har i den overordnede skitse lagt rammerne blandt andet med et arkitektonisk udtryk, der lægger sig op ad Sport 24’s nabobygning. Inden for de rammer, har HPH bidraget med at optimere byggeriet på flere områder og derefter detailprojekteret det hele med henblik på myndighedsgodkendelsen, siger bygherrerådgiver Lars Vestergaard, Holstebro Arkitektkontor.

Jylland: De nye brandkrav 2020, brandcertificering - planlægning og løsninger. Kurset afholdes den 3. marts 2022.

Bygherrerne Sport24 og Sports Group Danmark oplever kraftig vækst og har behov for mere plads. Det skal håndtere Sport24’s online shop og levere ud til deres detailbutikker, mens Sports Group er en engros forretning, der leverer til blandt andet Sport 24 og Sportmaster.

- Vi indbød 3 entreprenører til at byde på opgaven og valgte HPH Totalbyg ud fra bedste pris og erfaring. HPH Totalbyg har bygget meget i området, og det gav os en god fornemmelse. Derefter har vi haft en dialog om detailprojekteringen og om de forslag, de kom med. De har været en god sparringspartner i processen, siger Bjarne Jeppesen, administrerende direktør i Sports Group Denmark.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Ny udbudslov KURSUS