Hotellet med 39 værelser er blandt de mest populære i Aarhus. Nu er det solgt til Familien Bühlmann.

Ifølge Århus Stiftstidende har ægteparret Annette og Steen Stenstrup solgt Villa Provence på Fredens Torv til Familien Bühlmann. Ifølge avisen blev hotellet med 39 værelser i 2018 kåret som årets højest ratede danske hotel af rejseportalen Tripadvisors brugere, og hotellet har de seneste mange år altid været nummer et i Aarhus.

- Vi har i årevis fulgt med i og beundret Stenstrups imponerende udvikling og drift af den helt ekstraordinære og meget autentiske hoteloplevelse, som Villa Provence tilbyder. Anette og Steen har kendt til vores langvarige respekt, så da et skifte blev muligt, havde vi ikke svært ved at gå ind i en forhandling, siger direktørparret og indehaver Anemette og Danni Bühlmann ifølge Århus Stiftstidende.

Alternative hotelprojekter og nye hotelkoncepter. Konferencen afholdes d. 18. november 2020.

Villa Provence havde i 2018/19 en bruttofortjeneste på 6 millioner kr. mod 6,6 millioner kr. året før og et resultat før skat på 1,1 millioner kr. mod 1,7 millioner kr. året før. Selskabets egenkapital løs i 2019 på 1,35 millioner kr.

Familien Bühlmann driver blandt andet Scheelsminde i Aalborg, Aalborg Airport Hotel, Nørre Vosborg ved Holstebro og nybyggede Peak 12 Hotel i Viborg.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i Jylland

Ny udbudslov KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS