Dansk Supermarked vil rive Hotel Frederik d. II med 72 værelser ned. Selskabet har ikke haft succes med at drive hotel, og vil i stedet opføre 7.200 kvm butikker på grunden.

Ifølge Sjællandske vil Dansk Supermarked rive det 6.550 kvm store Hotel Frederik d. II ned til fordel for et nybyggeri med butikker.

- Vi har i Dansk Supermarked ikke haft succes med at drive hotel. Derfor har man fundet frem til, at arealet kan anvendes på en bedre og mere rentabel måde ved at lave nogle butikker, som skal kunne ses fra motorvejen, siger projektleder Jesper Larsen fra Dansk Supermarked til avisen.

NB! Ringsted investerer 12 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 8. maj 2018.

Projektet kræver dog, at der bliver lavet en ny lokalplan og et kommuneplantillæg, hvilket er på dagsordenen i dag, den 5. februar 2018, i Miljø-, Planlægning- og Bæredygtighedsudvalget.

Hotelkæden Danske Hoteller driver via en forpagtningsaftale med ejeren Dansk Supermarked Slagelse-hotellet. Danske Hoteller omfatter i alt 21 hoteller. Heraf ligger 3 på Sjælland og et enkelt på Fyn og 17 i Jylland. Hotel Frederik d. II, der ligger lige ved siden af Bilka, er det eneste hotel, som kæden ikke selv ejer.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Stormflodssikring af by- og landområder

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligudvikling i København frem til 2030

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Ungdomsboliger på et modent marked