Også på Frederiksberg kan etablering af tagboliger kan være et svar på den voksende efterspørgsel på boliger. Hør mere om kommunens retningslinjer for tagboliger på konferencen "Tagboliger og altaner - planlægning og løsninger" den 5. september 2019.

Etablering af tagboliger kan være et svar på den voksende efterspørgsel på boliger i København. En undersøgelse foretaget af DTU Byg har vist, at der i København alene kan etableres boliger til 22.000 beboere, hvis potentialet for tagboliger i de ældre københavnske ejendomme udnyttes fuldt ud. Tilmed på nogle af de mest eftertragtede adresser, hvor der ellers ikke er mulighed for at bygge nyt.

Frederiksberg er Danmarks mest befolkningstætte kommune, og kommunen er en af de dele af hovedstaden, der har det største potentielle for etablering af tagboliger.

Hør mere om Frederiksberg Kommunes retningslinjer for tagboliger på konferencen Tagboliger og altaner - planlægning og løsninger den 5. september 2019, hvor Pernille Birk Morgen, Byggeri- og Arkitekturchef i Frederiksberg Kommune, er blandt oplægsholderne. Hele programmet for konferencen kan læses her.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligudvikling i Jylland

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Køge: det store byggeboom frem til 2032