Hobro IK spiller sin første hjemmekamp i Superligaen søndag den 3. august 2014, hvor Brøndby IF kommer på besøg. Klubben arbejder på højtryk for at gøre hjemmebanen klar til kamp.

Hobro IK er i fuld gang med at gøre klubbens stadion klar til den første Superligakamp på hjemmebane, hvor der forventes en stor mængde tilrejsende fans fra Brøndby IF. Fanklubben HIK Support hjælper ifølge Nordjyske Stiftstidende derfor til med at rejse en 42 meter bred ståltribune med 9 trin, som skal give plads til 1.000 Brøndby-fans.

I den modsatte ende er en ståtribune med plads til 500-600 stående Hobro-fans allerede rejst, men stadion bliver ikke helt klar før på selve kampdagen. En 70 meter bred mobiltribune med 10-11 trin og 1.640 siddepladser skal således også sættes op. Den anvendes dagen før til et arrangement i Horsens, og kommer først til Hobro på kampdagen, hvor det forventes at tage 2 timer at sætte den op.

NB! Byens Ejendom afholder konferencen: Campusbyggeri for 6 milliarder i Aarhus og Aalborg. Konferencen afholdes d. 3. september 2014

- Ud over at hele baneprojektet til op mod 4,8 millioner kr., bruger vi over 2 millioner kr. på sikkerhed, videoovervågning, hegn, speakerboks, tv-boks, og hvad der ellers kræves for at blive godkendt til Superligaen, forklarer Hobro IK's næstformand Henrik Hammershøj til avisen.

I alt bliver der plads til 7.500 tilskuere til Hobros hjemmekampe i denne sæson. Klubben sigter dog mod at få etableret et stadion med plads til mindst 10.000 tilskuere, heraf 3.000 siddepladser, så klubben ikke længere skal spille med dispensation fra DBU's stadionkrav. I alt forventer klubben, at det vil koste 20 millioner kr. at bringe stadion op til de standarder, som kræves i Superligaen.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder