Et historisk herregårdshotel med 28 værelser, en restaurant, et wellness-center og 670.000 kvm jord er sat til salg for 35 millioner kr.

Det gamle herregårdshotel Bramslevgaard med 360 kvm bolig er netop er sat til salg hos ejendomsmæglerfirmaet Evald Borup for 35 millioner kr. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

"Hotel Bramslevgaard er oprindeligt opført i 1865 og er meget smukt beliggende i Bramslev Bakker og skov med grund direkte ned til Mariager fjord, hvor der er rig mulighed for at bade, sejle og vandre i det skønne, bakkede terræn med et meget frodigt plante- og dyreliv", skriver mægleren om ejendommen.

Alternative HOTELprojekter og nye hotelkoncepter. Konferencen afholdes den 20. maj 2021.

Hotel Bramslevgaard fungerer som hotel og kursuscenter med både selskabslokaler og a la carte-restaurant samt lejligheder, værelser, brudesuite og wellness-center.

Hotellet blev udvidet i 2016 og drives af selskabet Hotel Bramslevgaard ApS ved Lene Bidstrup. Ifølge Fjordavisen blev hotellet etablere af Aase Bidstrup i 1959.

Udbudsprisen på 35 millioner kroner giver Bramslevgaard et forspring på 2 millioner kr. foran andre ejendomme, der lige nu ligger i toppen af det jyske boligmarked.

Den næstdyreste er ifølge Boliga.dk en anden landejendom, som ligger udenfor Hirtshals i Nordjylland. Her kan du købe Kjærsgaard Hovedgård fra 1877 - inklusiv 613 kvm bolig og 170.000 kvm skov - for 33 millioner kr.

Udvikling af ferieparker og sommerhuse - nye regler, investeringer og byggeri. Konferencen afholdes den 21. september 2021.

Men der er også “almindelige” villaer til salg for beløb, der bevæger sig op i samme skyhøje prisniveau:

På en delt 3. plads over Jyllands dyreste ejendommen ligger en 446 kvm stor liebhavervilla ved fjorden udenfor Kolding og en 517 kvm store vandkantsvilla i Vejle, som begge er til salg for 30 millioner kr.

Se Jyllands dyreste ejendom Bramslevgaard her.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Stormflodssikring af by- og landområder