Hines køber 60.750 kvm logistikejendom på Ventrupparken 3-5 i Greve af et selskab administreret af den nordiske investeringsbank Pareto Securities.

Det internationale familieejede ejendomsselskab, Hines, køber 60.750 kvm logistikejendom på Ventrupparken 3-5 i Greve på vegne af Hines European Core Fund (HECF) af et selskab administreret af den nordiske investeringsbank Pareto Securities. Prisen er ikke offentliggjort.

Ejendommen markerer HECF’s 7. logistikopkøb, som passer ind i den nuværende strategi med fokus på at øge eksponeringen til logistikejendomme med centrale beliggenheder i europæiske vækstområder. Den repræsenterer det seneste aktiv til logistikporteføljen, som blandt andet inkluderer Wroclaw i Poland, og aktiverne i Heathrow og Dartford i det ydre hovedstadsområde af London.

Logistik og industri i e-handelens tid. Konferencen afholdes den 7. oktober 2021.

- Vi er meget tilfredse med erhvervelsen af Ventrupparken 3-5. Det er sjældent at finde en logistikejendom af denne skala på en så central placering. Den planlagte Femern-tunnel vil give endnu bedre forbindelse til resten af Europa og vil styrke Københavns position, som den fremtrædende logistikhub i Norden. Desuden demonstrerer denne erhvervelse vores engagement og evne til at finde handler, der endnu ikke er på markedet, og vi vil fortsat søge efter muligheder som denne i hele regionen, udtaler James Robson, Landechef for Hines i Norden.

Området i Greve rummer lejere som Flying Tiger, H&M, L'Oréal, Aldi. Ejendommen på på Ventrupparken 3-5 har Flying Tiger som lejer.

- Ventrupparken 3-5 har en førsteklasses beliggenhed tæt på København med stærke markedstendenser og er fuldt udlejet til en stor international lejer på en lang lejekontrakt, der forener sig med vores strategi om at målrette udbudsbegrænsede placeringer i større europæiske byer med attraktive langsigtede vækstudsigter, supplerer Simone Pozzato, Managing Director og Deputy HECF Fund Manager hos Hines.

Hines blev rådgivet af Lundgrens Advokatpartnerselskab, Lund Advice, Ernst & Young og MOE i forbindelse med købet af ejendommen.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Fremtidens betonbyggeri

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne