Selvom året endnu er ungt, er 7 boliger blevet solgt for mere end 15 millioner kr. Ved Aalborg er en herregård blevet solgt for 15,6 millioner kr.

Ifølge Boliga er 7 boliger er hidtil blevet solgt for mere end 15 millioner kr. i 2020. Blandt andet er herregården Krastrup i Nibe er nemlig blevet solgt for knap 15,6 millioner kr. - dertil kommer ifølge oplysninger fra Tinglysningen løsøre for godt 1,3 millioner kr.

Dermed er handlen endt med at gå igennem til et beløb, der tangerer ejendommens seneste udbudspris - hvilket dog er en bid under den oprindelige udbudspris, der for lidt mere end et år siden lød på 22,5 millioner kr.

Køber af ejendommen er ifølge Tingbogen selskabet Global Wind Power ved Henrik Amby Jensen. Sælger er Jørgen Nedergaard, der i 2002 købte ejendommen af Henrik Calum Nielsen og Lone Felden Nielsen.

Jylland: Køb og salg af ejendom - Due Diligence. Kurset afholdes d. 20. oktober 2020.

Ifølge salgsopstillingen byder Krastrup Herregård blandt andet på voldgrav, herreværelse, havestue, en østfløj med gallerigang, romersk badeværelse og en spisestue med et vægmaleri lavet af en italiensk kunstner.

Til ejendommen hører der et grundareal på godt 360.000 kvm med skov, græsmarker og blandt andet også stalde med hestebokse, ligesom ejendommen også tæller en ridehal, rytterstue, en avlsgård og en løsdriftsstald med plads til 45 heste. Ejendommen har et boligareal på 372 kvm med 8 værelser. Herregården er opført i 1794.

Sidste år blev der indgået flere enorme handler i Aalborg; først fik nøglerne til en over 300 kvm stor ejerlejlighed i projektbyggeriet Siloen på kanten af Limfjorden nye ejere efter en handel til 17,3 millioner kr. Det beløb gør handlen til det dyreste ejerlejlighedssalg, der nogensinde har fundet sted i den nordjyske storby.

Jylland: Skat og moms for projekter og ejendom - nye regler og afgørelser. Kurset afholdes d. 29. september 2020.

Samme rekord - bare for hushandler - snuppede salget af en villa på 376 kvmi Hasseris. Også i denne handel blev der i sagens natur lagt et enormt millionbeløb. De nye ejere betalte nemlig intet mindre end 27 millioner kr. for deres nye hjem.

Både disse 2 handler og salget af Krastrup Herregård blev varetaget af liebhavermæglerfirmaet Thorkild Kristensen, og til Boliga.dk oplyser ejendomsmægler Mariann Nørgaard, som har stået for herregårds-handlen, at der var tale om en "meget spændende ejendom”, som køber vil føre videre som avlsgård.

Se Krastrup Herregård her.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i Jylland

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS