En af ejendomsbranchens velkendte aktører forlader stillingen som udviklingsdirektør i Gefion Group for at blive selvstændig. Henrik Nissen skal løse opgaver for både udviklere og driftsselskaber med varierende fokusområder.

Mulighederne for at arbejde med ejendomsudvikling indenfor erhverv, samt på internationale markeder, har fået en af Gefions udviklingsdirektører til at gå iværksættervejen. Fremover vil Henrik Nissen rådgive både ejendomsudviklere og mere klassiske ejendomsdriftsselskaber om opkøbsmuligheder i Danmark og udlandet.

- Mine kompetencer er særligt stærke i forhold til at identificere udviklingspotentiale. Der er dog mange områder, hvor Gefion ikke er aktive i dag, og som jeg har lyst til at prøve kræfter med. Derfor er det en ideel løsning for mig, fordi jeg får lov at udvide mit interesseområde både geografisk og fagligt, siger Henrik Nissen.

Henrik Nissen har siden Gefions start dannet makkerpar med Gefion Groups CEO, Thomas Færch. Hos Gefion er man taknemmelige for Henrik Nissens indsats og understreger den afgående udviklingsdirektørs betydning for virksomheden.

NB! Tagboliger og altaner i eksisterende ejendomme - planlægning og løsninger. Konferencen afholdes d. 5. september 2019.

 -Henrik ser potentialet før de fleste andre. Han har en stor del af æren for Gefions succes. Vores forretning har udviklet sig i retning mod mere drift og en mere tilrettelagt portefølje, samtidig med at Henrik har haft ambitioner om at bruge sine evner på områder udenfor vores spidskompetencer. Derfor forstår vi Henriks prioritering og er glade for, at Gefion stadig kan trække på ham til konkrete opgaver i konsulentrollen,” udtaler Thomas Færch.

Henrik Nissen vil fremover fokusere på at identificere opkøbsmuligheder inden for projektudviklingsejendomme og investeringsejendomme med fokus på vækstbyer i Danmark og Danmarks nabolande.

- Gefion er født i Danmark og i København. Imidlertid ser jeg muligheder for at kigge nærmere på investeringsområder også uden for København og i udlandet, som ikke passer ind i Gefions strategi. Ligesådan har erhvervsprojekter flyttet sig imod mere specialiserede kunder. Det glæder jeg mig til at prøve kræfter med, slutter Henrik Nissen.

Henrik Nissen regner med at konsulentforretningen er klar til at tage nye opgaver ind til efteråret.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ny udbudslov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Fremtidens betonbyggeri

Servitutter og lokalplaner KURSUS