Svenske Heimstadens danske ejendomsportefølje er vokset markant gennem de seneste år. I vækstfasen er porteføljen blevet administreret af Nordic Property Management, som nu overtages af Heimstaden, som derved etablerer sig i Danmark.

Heimstadens danske ejendomsportefølje er gennem de seneste år vokset gennem en række opkøb, særligt i Københavnsområdet. I vækstfasen er den danske ejendomsportefølje blevet forvaltet og administreret af Nordic Property Management (NPM). Efter aftale med NPMs ejere har Heimstaden nu besluttet at erhverve ejerskab og udvikling af selskabets drift.

- Vi er glade for at kunne overføre ejerskabet af en velfungerende virksomhed til en professionel partner, som vi kender godt, og som deler de samme værdier som os i NPM, siger Henrik Duhn, administrerende direktør og partner i NPM.

NPM har 20 medarbejdere og administrerer en ejendomsportefølje med en værdi på omkring 12 milliarder kr. for både Heimstaden og en række andre store og små ejendomsinvestorer. I fremtiden vil NPM fortsætte sit arbejde over for eksterne parter.

NB! Ørestad - nye planer og projekter for 10 milliarder. Konferencen afholdes d. 24. april 2018.

- Samarbejdet mellem Heimstaden og NPM har fungeret meget godt i forbindelse med Heimstadens ekspansion i Danmark, og i dag er vi glade for det gode samarbejde, vi har. Det samarbejde ønsker vi at uddybe og bygge videre på, og vi er derfor både glade og stolte over at byde velkommen til NPM og dens medarbejdere i Heimstaden, siger Magnus Nordholm, administrerende direktør i Heimstaden.

- Alle nuværende og fremtidige eksterne kunder vil være sikre på, at den høje kvalitet, som NPM har leveret indtil videre, vil forblive uændret. Klare interne rutiner vil sikre kvaliteten og uafhængigheden krævet af NPM-kunder, fortsætter Magnus Nordholm.

Ledelsen i NPM kommer til at bestå af Henrik Duhn, som fortsætter i NPM, samt Magnus Nordholm og Tom Rasmussen, når Heimstaden overtager selskabet den 1. november 2017.

- Ud over NPM vil Heimstaden i fremtiden fortsætte samarbejdet med andre administrationsselskaber i Danmark. NPM kan i den nuværende situation ikke styre hele vores geografiske område, hvorfor komplementering fra ejendomsadministrationsselskaber skal sikre, at vi får den bedste ledelse og administration af fast ejendom, siger Tom Rasmussen, chef for ejendomsforvaltning i Heimstaden


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS